G37

G37 er en gruppe af frivillige der laver fester i kvindehuset. Festerne henvender sig til lesbiske, heteroseksuelle og bi-seksuelle kvinder samt transkønnede. Vi finder det givende for disse grupper, at kunne have et alternativt festmiljø, som stiler mod en anti-sexistisk, tolerant og åben atmosfære. Festerne er således tiltænkt som et alternativ til det københavnske mainstream natteliv, som ofte kan forekomme kommercielt og overfladisk. 

             

                     


G37s fester tjener et beskedent overskud som tilfalder huset. Det er ikke G37-gruppens hensigt at drive et kommercielt foretagende med et stort økonomisk overskud, men derimod at kunne tilbyde fester hvor også personer med færre midler har råd til at kunne deltage. Samtidig finder G37gruppen det tilfredsstillende at tjene nogle penge til kvindehuset, for på den måde at skabe et fundament for at andre initiativer kan blomstre i huset, også selvom disse ikke har mange midler. G37 Gruppen er åben for nye medlemmer og ønsker at skabe opmærksomhed og synlighed omkring huset og dens øvrige aktiviteter.

Ønsker du at være med i G37, så kontakt os på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.